Youtube video image

Gästrikland

Det alldeles alldagliga och det fantastiskt unika

 

Ditt, mitt och vårt Gästrikland

Gästrikland är inte på allas läppar, men det är på våra. Låt oss visa dig det bästa och det mesta Gästrikland har att erbjuda. Vi hoppas att du också ska få uppleva skönheten i det alldeles alldagliga och fantastiskt unika!

 


 

Våra somrigaste tips!

Smaka på Gästrikland

Vy över en byggnad vid en sjö

Restaurang Sjöbacken,

Ockelbo 

I hjärtat av Ockelbo, med vacker utsikt över Bysjön, hittar du restaurangen och mötesplatsen Sjöbacken. Vår populära lunch består av variationsrik och hälsosam mat med influenser från hela världen. 

Lunch med utsikt

Härligt glas med kulglass och god topping

Mitt i går'n,
Kungsgården

Är du också trött på två kulor med lite topping i en bägare? Då ska du åka till denna glassrestaurang där det serveras härliga glasskreationer. Smaker med namn som Unicorn, Monster, The American dream och Smash it. Du kan garanterat hitta något som passar din smak!

Glass mitt I gårn

Varandra med bord och stolar och utsikt över havet

Bergmans Fisk,
Norrsundet

Avnjut god mat med en underbar havsutsikt! Sedan mitten av 1800-talet har Bergmans jobbat med fiskförädling och är nu inne på den sjunde generationen. Den långa traditionen och med recept som har justerat lite genom åren är det inte så konstigt att det har resulterat i fler prisbelönta menyer.

Prova Bergmans SM-planka

Guldkorn du inte får missa

Jag har varit på många platser i världen men det är just närheten jag uppskattar så mycket. Gästrikland är alldeles lagom stort.

Sara Hector


Biking Gästrikland

Vandra, cykla och paddla

Hitta din led i Gästrikland

Vakna utvilad

#mittgästrikland

Vill du också dela med dig av ditt Gästrikland? Tagga dina bilder i sociala medier med #mittgästrikland och låt fler upptäcka vår alldeles alldagliga och fantastiskt unika plats på jorden.