Gästrikland

Man med röd mössa plockar bär i skogen
Youtube video image

Gästrikland

Det alldeles alldagliga och det fantastiskt unika

 

Ditt, mitt och vårt Gästrikland

Gästrikland är inte på allas läppar, men det är på våra. Låt oss visa dig det bästa och det mesta Gästrikland har att erbjuda. Vi hoppas att du också ska få uppleva skönheten i det alldeles alldagliga och fantastiskt unika!

 


 

Våra höstigaste tips!

Smaka på Gästrikland

Röd upplyst tegelbyggnad

När allt bara är wow

The Church är en gastropub som riktar sig till människor som vill umgås, ”ett hus för allmänheten”, där du som gäst kan avnjuta en god middag eller bara ta ett glas med en vän eller affärsbekant.

The Church

Havtornsbulle på ett fat

En bulle värd en omväg

Att äta en riktigt perfekt gräddad bulle är en upplevelse som man inte glömmer i första taget. Men vad händer om man adderar havtorn undrar du? Vi skulle verkligen vilja påstå att detta är en bulle värd en omväg.

Till Böna Café

En maträtt i en tallrik av gjutjärn visas

God mat & gott samvete

Här äter du högklassig mat med gott samvete. Menyerna präglas av tradition, nyskapande och säsongens bästa råvaror – grönsaker från egna växthus, respektfullt behandlade djur från Högbos hagar

Högbo Brukshotell Restaurang

Guldkorn du inte får missa

Jag har varit på många platser i världen men det är just närheten jag uppskattar så mycket. Gästrikland är alldeles lagom stort.

Sara Hector


Cykelweekend

Hitta din favoritled med Naturkartan

Här hittar du leder för biking, kanot och vandring

Vakna utvilad

#mittgästrikland

Vill du också dela med dig av ditt Gästrikland? Tagga dina bilder i sociala medier med #mittgästrikland och låt fler upptäcka vår alldeles alldagliga och fantastiskt unika plats på jorden.