Gästrikland

Ditt, mitt och vårt Gästrikland

Gästrikland är inte på allas läppar, men det är på våra. Låt oss visa dig det bästa och det mesta Gästrikland har att erbjuda. Vi hoppas att du också ska få uppleva skönheten i det alldeles alldagliga och fantastiskt unika!

 


 

Våra vintrigaste tips!

Smaka på Gästrikland

Röd upplyst tegelbyggnad

När allt bara är wow

The Church är en gastropub som riktar sig till människor som vill umgås, ”ett hus för allmänheten”, där du som gäst kan avnjuta en god middag eller bara ta ett glas med en vän eller affärsbekant.

The Church

Restaurang i ett källarvalv

Bara mat som vi själva tycker om

Vi älskar skogen och de råvaror som den erbjuder, speciellt med inspiration från norr, och därmed använder vi det mer än gärna som vårt "skafferi". Maten vi lagar bygger på enkelhet & kvalitet.

Sarahs på Nygatan

Ett wienerbröd upplagt och en kaffe

Surdegsbakat och veganskt

En katalan med fint djup skymtar i disken, en rawboll av lakrits och citron för veganen. En bulle är surdegsbakad och det märks, smaken av kardemumma dröjer sig kvar. Här fås även egentillverkad gelatoglass. Mmm...

Épi Bageri & Café

Guldkorn du inte får missa

Jag har varit på många platser i världen men det är just närheten jag uppskattar så mycket. Gästrikland är alldeles lagom stort.

Sara Hector


Skidweekend

Tips på vinteraktiviteter

Vakna utvilad

#mittgästrikland

Vill du också dela med dig av ditt Gästrikland? Tagga dina bilder i sociala medier med #mittgästrikland och låt fler upptäcka vår alldeles alldagliga och fantastiskt unika plats på jorden.