WEEPING WILLOWS

WEEPING WILLOWS

Gävle Konserthus presenterar stolt en konsert med Weeping Willows. Ett nytt studioalbum, tre hyllade releasegig, och ett skivsläpp tillsammans med inga mindre än Gävle Symfoniorkester. 2022 har minst sagt varit storartat för Weeping Willows och större ska det bli – våren 2023 beger sig bandet ut på en turné med premiär i mars, och söndag 12 mars landar turnén i Gävle Konserthus!

Information

Historien om Weeping Willows började redan 1994 då bandet bildades. Den första officiella singeln med namnet ”Broken Promise Land”, gavs dock ut först sommaren 1997. Några månader senare släpptes debutalbumet med samma namn och numera är det en svensk popklassiker som har släppts i flera olika versioner och utgåvor. Idag är Weeping Willows ett av Sveriges mest rutinerade, etablerade och omtyckta popband.

Under hösten 2022 släppte bandet sitt senaste album The Dreams We Weave – ett album med filmisk känsla och klassisk Weeping Willows-musik, som följdes upp av tre bejublade konserter i Stockholm, Göteborg och Malmö. Kort därefter begav sig bandet ut på en (sedan länge planerad) julturné tillsammans med Lisa Nilsson.

Kortfakta

  • Handikappvänligt
  • WC
  • Rökfritt
  • Handikappanpassat
  • City

Kontaktuppgifter

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)

12 March 19:00

Tillfällen

12 March 2023
WEEPING WILLOWS 12 March 2023 - 19:00