Visthuset vid Långnäs Herrgård

Visthuset vid Långnäs Herrgård

Vid Långnäs Herrgård nära till skog, sjö och bad, och endast 200 meter från första tee vid Hofors Golfklubb bor du mysigt i det moderniserade visthuset med wifi, tv-hörna, dusch och vedkamin. Stugan är fullt utrustad för självhushåll för 4 personer.

Information

Koppla av på altanen med utemöbler, parasoll och grill - och njut av utsikten. Eller ta ett dopp på badplatsen intill, med både brygga och långgrund strand.

Golfbanan är med på 10-i-topplistan över Sveriges vackraste golfbanor. Här spelar du med vidsträckt utsikt över sjön Stor-Gösken, blånande berg och grönskande skogar. Varför inte börja golfdagen på drivingranchen och avsluta i den populära restaurangen i klubbhuset?

Från stugan har du 100 meter till bussplatsen och 5 km till Hofors centrum med restauranger, caféer, matbutiker, bowlinghall och cityhandel. Busstidtabell hittar du på X-trafiks hemsida och i deras app.

Den mysiga stugan är ett visthus från 1800-talet där gårdens matvaror förvarades. Visthuset flyttades till sin nuvarande plats på sent 1800-tal och blev inflyttningsklart för året-runt-boende 2005.

Öppet: maj - september

Kortfakta

  • Internet
  • Tillgång till kök

Kontaktuppgifter