cbis:1254499
cbis:1254499
cbis:1254499
cbis:1254499
cbis:1254499
cbis:1254499

Lillstugan i Älvkarleby

Fräsch stuga med Älvkarlebys bästa utsikt, 75 meter till fiskekontoret, 5 minuter till golfbanan, en kvart bilresa till Furuviksparken och kilometerlånga badstränder, granne med skogen och älven.

Information

Vad är din checklista på en sommar stuga?

Närhet till bad, fiske, natur, närköp, lite avlägset men ändå centralt, eget kök och badrum, egen uteplats med balkong och grillmöjligheter, fräsch och charmig in- och utvändigt, morgon- och kvällssol, gräsmatta, möjlighet för flera bäddar och en oslagbar utsikt?

Lillstugan i Älvkalreby prickar av varenda punkt och till och med lite fler fördelar!

Stugan är belägen i ett av Nordupplands smultronställe, Älvkarleby. Älvkarleby har ett av Europas bästa laxfiskevatten, kilometerlånga sandstränder, otroligt vacker natur och Furuviksparken en kvart bort med bil. Stugan har det perfekta läget med utsikt över Dalälven.
Stugan har fyra rum, ett badrum med dusch, nya tandborstar, handdukar, schampo och balsam, ett fullrustat kök med micro, spis, kylskåp och kökstillbehör med basvaror, två sovrum, som rymmer 6 personer totalt, varav det är 3 sängar i varje sovrum. Allting är fräscht, nystädat, diskat och nyplockade sommarblommor i vas finns i varje rum.

För att ta med husdjur - kontakta stugägaren.

Man har även tillgång till hemmaträningsredskap så som hantlar, gummiband, yogaboll, m.m. Annars finns flera naturstigar för löpturer och vandring då Upplandsleden går förbi huset bara några meter bort. Eller naturreservat där även kanotleder finns och bra fiskevatten.

Med 50 meters gångavstånd till en av Europas bästa laxfiskevatten gör stugans läge svårslaget. Man kan även hyra båt och få tillgång till riktigt bra fiskeställen vid havet där man kan fånga abborre och gös. Eller regnbåge och gädda med en kvarts biltur in till en skogssjö. För bästa tipsen kan man få prata med husägaren. Fiskeutrustning kan hyras och fiskekort kan köpas i fiskekontoret som är belägen nedanför stugan.

För sporter som golf ligger Älvkarlebys golfbana 4 minuter bilväg norrut, ridning finns i Långsand som ligger en kvart bilväg ifrån, fotbollsplan finns 10 minuters bilväg bort, minigolf hittar man bara en kvarts gångväg till Älvkarleby Camping där även badplats och restaurang finns.

Badplatser finns alltid nära till hands i Älvkarleby. Med en kvarts gångavstånd till närmaste badplats med bryggor eller en kvart biltur till där Dalälven möter havet, Nordupplands Riviera -Rullsand. Rullsand har kilometerlånga stränder där det är både långgrunt och djupt med lekplatser och en camping. Här finns även ett otroligt vackert naturreservat med möjlighet att se flera fågelarter och även säl.

I Älvkarleby finns det sex restauranger och en mataffär med gångavstånd. Om man åker 7 minuter norrut kommer man till Skutskär centrum där flertals olika affärer finns varav en är där man kan hyra fiskeutrustning. Om man vill shoppa så ligger Gävle stad 20 minuters bilväg norrut där även krogar och det mesta man kan tänka sig i shopping väg. Dessa ställen kan nås med buss ifrån busshållplatsen som ligger 50 meter utanför dörren eller en 1 kilometers promenad till tåget.

Prisinformation
Kontakta ägaren
Faciliteter
WC
Område
Naturnära Sjönära
Kontaktuppgifter