Entre och altan med blå himmel som bakgrund

Entre och altan med blå himmel som bakgrund

Copyright: Elena Vilhelmsson

cbis:907621
cbis:907621
cbis:907621

Huseliiharen Restaurang & Gästhamn

En smakfull gästhamn. En restaurang och mötesplats för såväl långfärdsseglare som finanskryssare och landkrabbor.

Information

Lunchmeny:
Består av en fast meny med kökets utvalda rätter med en blandning av både lätta och matiga anrättningar. Lunchen serveras måndag till fredag mellan kl 11.30 & 15.00 under hela sommaren.

Middagsmeny:
Vår middag och a la cart erbjuder klassiska och moderna smaker. Liksom vår lunch finns möjligheten till både en välsmakande tre-rätters eller bara något enkelt till ett gott glas dryck.

Dryckesmeny:
Ett välsorterat utbud av olika öl, vin, cocktails, alkoholfria drycker med mera, signerat vår meriterade sommelier. God och vällagad mat ska alltid ha en matchande dryck i glaset.

Hamnen har troligen fått sitt namn efter stadsmusikanten Nils Huselius, som i början av 1700-talet lär ha bott på ”haren”, som är en gammal benämning för mindre ö. Denna har senare genom landshöjningen förenats med fastlandet och är numera även säte för Gefle Segel Sällskap.
Vi vill förvalta denna historiska plats som andas Gävle och hav, tillsammans med gäster och personal. Klassiska rätter blandas med innovativa skapelser, självklart med det bästa från land och hav.

Speciella behov
Allergianpassat Handikappanpassat Husdjur tillåtna Barnvänligt Rökfritt
Säsong
Sommar
Kontaktuppgifter