Healing genom hunden "Basse"

Healing genom hunden "Basse"

cbis:2044472
cbis:2044472
cbis:2044472
cbis:2044472

Healing genom hunden "Basse"

(Sunshine, Love Knight, The Happy One)

Information

Underbara älskade Basse kom till oss i april 2021 som 2åring som behövde omplaceras från sin familj. Han är en kastrerad hane och en blandning av Schäfer, Labrador och Rottweiler.

Aldrig förr har jag träffat en hund som honom som är alltid så glad, så otroligt social, som älskar människor så villkorslös som han och som vill kasta sig med kärlek och glädje över alla människor som kommer i sin väg. Han är full av energi, han älskar att gosa och kela med vem som helst, att leka, att busa och han är lika öppet för alla människor, oavsett.

Jag tror säkert på att denna hunden har kommit till jorden för att göra alla människor glada i sin närhet. För att värma de min sin kärlek som behöver värmas, för att ge de bekräftelse som behöver känna sig älskad och sedd, för att lyfta upp de som behöver glädje och lätthet i sina liv. Han förenar i sig universumets kärlek, allt ljus och lätthet som kan finnas i oss alla. Han är en ljusstråle och hälsning från kärlekens och ljusets källa som vi alla kommer ifrån.

Om du vill möta hunden Basse för att uppleva villkorslös kärlek, glädje och läkning för något i dig så är du varmt välkommen på vår gård. Mot en gåva av 500 kr per timme kommer jag att ge dig möjlighet att vara med denna underbara hunden ( i mitt sällskap).

Namaste, Silke

Prisinformation
Gava: 500 kr per timme
Speciella behov
Husdjur tillåtna Barnvänligt Rökfritt
Område
Naturnära Sjönära Skogsmiljö
Kontaktuppgifter

Vägbeskrivning

E16 mot Falun eller Gävle, ta utfart "Hammarby/Storvik". Följ skyltarna till Hammarby. Efter by skylt Hammarby sväng första vägen till vänster (Anders-Uppström-väg) och följ den ca. 800 m tills den blir till Ribacksvägen. Efter ca. 50 m på Ribacksvägen sväng vänster till en liten bro = Skommarstensvägen. Följ Skommarstensvägen ut från byn på ca. 1,5 km tills hus nr. 31 :-)