Här får närodlat och närproducerat spela huvudrollen. Från skogens skatter och havets skimmer till bondens fält och det lilla mejeriets doftande ostar – allt får nytt liv när Eventrio dukar upp. Varje event blir en berättelse, varje rätt ett kärleksbrev till trakten.
Där landskapet kliver upp på tallriken
De skapar matäventyr för alla tillfällen: storslagna fester, personliga middagar, workshops där deltagarna själva får känna på hantverket. Alltid med hjärtat i maten, händerna i jorden och blicken mot den lokala identiteten.

Rubrik H3
Ingress text Lorem ipsus Ingress text Lorem ipsus Ingress text Lorem ipsus Ingress text Lorem ipsus Ingress text Lorem ipsus Ingress text Lorem ipsus Ingress text Lorem ipsus Ingress text Lorem ipsus Ingress text Lorem ipsus Ingress text Lorem ipsus Ingress text Lorem ipsus Ingress text Lorem ipsus.

Rubrik H3
Ingress text Lorem ipsus Ingress text Lorem ipsus Ingress text Lorem ipsus Ingress text Lorem ipsus Ingress text Lorem ipsus Ingress text Lorem ipsus Ingress text Lorem ipsus Ingress text Lorem ipsus Ingress text Lorem ipsus Ingress text Lorem ipsus Ingress text Lorem ipsus Ingress text Lorem ipsus.

Rubrik H3
Ingress text Lorem ipsus Ingress text Lorem ipsus Ingress text Lorem ipsus Ingress text Lorem ipsus Ingress text Lorem ipsus Ingress text Lorem ipsus Ingress text Lorem ipsus Ingress text Lorem ipsus Ingress text Lorem ipsus Ingress text Lorem ipsus Ingress text Lorem ipsus Ingress text Lorem ipsus.

Eventrio
Det finns mat. Och så finns det måltider som berättar en historia, väcker känslor och låter landskapet sjunga genom varje tugga. Det är precis vad Eventrio gör. Tre landskapskockar – Daniel Coyet, Hans-Erik Holmqvist och Fredrik Knief – som med varsam hand och stor kärlek till Gävleborgs skafferi förvandlar råvaror till minnesvärda smakupplevelser.