Program
11:00-12:15 Nätverkslunch serveras utomhus
Torsåkers kött
Vi serverar smashburgare tillverkade av ekologiskt gräsbeteskött från vår egna uppfödning av rödkulla.
12:30-12:45 Vi hälsar välkommen och programmet startar
12:45-13:30 Platsutveckling, värdskap & måltidsturism
Bianca Brandon-Cox
Specialist inom måltidsturism och marknadsföring av måltidskoncept.
Med över 25 års erfarenhet från reklambyråer till Sveriges marknadsföringsbolag Visit Sweden. Bianca kommer att tala om potentialen inom måltidsturism, aktuella konsument- och måltidstrender, besökarnas behov och önskemål, vikten av värdskap, betydelsen av samarbete samt hur man skapar attraktiva och hållbara platser.
13:30-14:15 Bensträckare med dessert
Presenterat av Daniel Coyet inkl tipspromenad med sammanfattning.
14:15-15:15 Artificiell intelligens (AI) hur påverkar det oss?
John Severinson
Många har förundrats efter att ha testat ChatGPT, men kanske väcker det mer frågor än det ger svar. Vad betyder den här AI-omställningen vi är på väg in i och hur kommer vi arbeta i framtiden? Är de nya AI-verktygen verkligen intelligenta? John försöker svara på det och berättar hur Parks & Resorts redan nu använder AI i sin verksamhet.
15:15-16:30 Gästriklands Landskapsmåltid
Fyra stycken besöksnäringsaktörer från Gästrikland intervjuas. Daniel Coyet och Fredrik Knief presenterar slutgiltig produkt. Vi möter The Old Mill, E-gården, Miss Bloom Café och Mårtens i Hästbo.
16:30-16:45 Vi knyter ihop säcken!