Counselling
Counselling
Counselling
Counselling
Counselling
Counselling
Counselling

Samtalsstöd

Alla svaren ligger (bara) i dig själv, jag kan hjälpa dig med reflektion och vägledning att hitta dessa :-)

Information

Jag finns med det för dig som du vill att jag ska finnas med.
Jag kan "bara" lyssna och ge dig möjlighet att släppa ut dina känslor.
Om så önskas hjälper jag dig med reflektion och vägledning. Alla svaren ligger (bara) i dig själv, jag kan vägleda dig att hitta dessa :-)

Hos mig får du aldrig kritik, men däremot annat som kunde hjälpa dig att må bättre: tid att lyssna, stöd, omtanke, empati, kramar. Jag hjälper dig att lyssna på ditt hjärta....
Jag känner en djup längtan efter att få dig och alla människor må (psykiskt) bra!

Jag är 43, gift mama till en biologisk pojke och familjehemsplacerade barn, är utbildad socialpedagog, har bott och verkat i olika länder (Tyskland, Kanada, Sverige) på olika arbetsplatser och med olika människor. Livet är min viktigaste läromästare :-)
Jag är varken psykolog eller psykoterapeut. Vid allvarliga psykiska problem får du söka hjälp hos dessa.

Samtalet äger rum på vår husflotte med fantastiskt utsikt över sjön, om önskad även på soldäcket på flotten. Eller vid lägerelden utomhus eller i tipi tältet. Om du önskar lägereld (även i tipitältet) får du säga det innan du kommer :-)

Efter samtalet tar slut får du gärna stanna kvar på flotten för dig själv och känna efter om du vill. Jag brukar boka samtalen med minst 1 timme mellanrum för att kunna ge dig denna möjlighet.

Du är så välkommen :-)

Kortfakta

  • Naturnära
  • Sjönära
  • Skogsmiljö

Kontaktuppgifter

Karta & vägbeskrivning

Med (gratis) buss nr. 45 från Storvik eller Kungsgården till Gästrike-Hammarby centrum (busshållplats vid pizzerian, pizzerian är målad i grönt). Gå förbi pizzerian åt vänster håll, sväng höger på Ribacksvägen. Efter ca. 100 m sväng vänster till en liten bro/"Skommarstensvägen". Följ Skommarstensvägen ut från byn på ca. 1,5 km till hus nr. 31.