cbis:2604214

​​MMMM- Making Mark Making Meaning​

Vad händer när rörelse och skapande samverkar? Vilka spår lämnar vi efter oss via sinnet, kroppen och materialet? Välkomna att utforska det i Tillgången!

Information

Detta är några av de frågor som barn på -Solgården, -Norrsätra, -Fäbogården och -Smultronbackens förskola i Sandviken samt barn i åk 4-6 i Stråtjära skola i Söderhamns kommun har utforskat under hösten 2023 med pedagogen, ateljeristan och konstnären Emiilie Keijser.

Barnens kollektiva och individuella processer har dokumenterats i form av film, foto, artefakter och intervjuer. Dessa visas i en unik utställning om hur tecken och rörelse kan vara igångsättare för ett tidigt berättande hos barn i olika åldrar. Syftet är att lyfta barns röster och göra dem en del av samhällets vidgade rum samt främja psykisk och fysisk hälsa hos de yngsta i förskola och skola.

Bli en del ni också i denna levande process genom att tillföra era tankar och reflektioner i mötet med barnens och konstnärernas gemensamma arbete. Tillsammans främjar vi social hållbar utveckling. 

Välkomna till utställningen MMMM- Making Mark Making Meaning!

Prisinformation
Fri Entré
Speciella behov
Handikappvänligt Rökfritt
Faciliteter
Fri entré WC
Område
City
Plats: Kulturcentrum - Tillgången

Tillfällen

27 February 2024
​​MMMM- Making Mark Making Meaning​ 27 February 2024 - 10:00
28 February 2024
​​MMMM- Making Mark Making Meaning​ 28 February 2024 - 10:00
29 February 2024
​​MMMM- Making Mark Making Meaning​ 29 February 2024 - 10:00

Visa 3 fler tillfällen...

Kontaktuppgifter