Metal Allstars

Metal Allstars

Metal Allstars 18/7, 2024 SOMMAR I TREBO

METAL ALLSTARS 18/7
På våra gästers begäran. - Vi vill ha Rock/Metal!!!
Nu ger vi en unik chans att se dina Metal legender, från dina favoritband, uppträda på en och samma scen hos oss i Trebo. Vi lovar en garanterat grym line-up denna kväll, en kväll som kommer gå till historien som en av de bästa!

Det kommer att bjudas på oförglömliga hits från rockens största era, så glöm inte säkerhetsbältet.

Information

Metal Allstars utgörs alltid av delar av Sveriges rock-elit:
Jona Tee : Heat
Love Magnusson: Dynazty
Peter London : Crash Diet
Nina Söderqvist: Sweden Rock
Kicken Lundqvist: The Poodles
Kee Marchello: Europe

Det kommer att bjudas på oförglömliga hits från rockens största era, så glöm inte säkerhetsbältet.

BEST WESTERN HEDÅSEN - platsen där det händer! Sommar i Trebo. Sommarens höjdpunkt runt Sandviken. Varje torsdag i mitten av juli fram till mitten av augusti kör vi på! Vi bjuder på högklassig underhållning under hela sommaren. På hotellet finns det rum för alla. Hotellet rymmer totalt 62 rum i form av både singelrum, dubbelrum, tvillingrum och familjerum. Här kan du vila benen efter en dag i Kungsberget, sova gott när du och ditt lag är på turnering eller avnjuta en smakfull måltid med din sambo under er romantiska weekend. Oavsett om du är liten eller stor, människa eller hund, reser ensam eller med familjen är vårt främsta mål att du ska känna dig välkommen, må gott och äta gott. Här, på hotellet med Sandvikens soligaste veranda, med skogen och golfbanan inpå knuten och sjön endast ett stenkast bort. Så köp din biljett i tid så ses vi i sommar!

Man kan även boka boende på vårt Hotell i samband med evenemanget. Kontaktinfo: Best Western Hotell Hedåsen, Årsundavägen 100, 81161 Sandviken, tel.026–251200, [email protected].

Framträdanden av KICKENS Metal Allstars. Vi slår upp portarna 18.00, för dom som vill komma i tid., Kvällens stora artist går upp på scen runt 21.30., Före det så håller Backlund & Ek låda med Allsången mellan 19-21.

Prisinformation
395 SEK
Speciella behov
Handikappanpassat Barnvänligt Rökfritt
Faciliteter
WC
Område
Naturnära Sjönära Skogsmiljö
Plats: Best Western Hotell Hedåsen

18 Jul 17:00

Tillfällen

18 Juli 2024
Metal Allstars 18/7, 2024 SOMMAR I TREBO 18 July 2024 - 17:00
Kontaktuppgifter