Melissa Horn

Melissa Horn

Melissa Horn 11/7, 2024 SOMMAR I TREBO

Melissa Horn är en av Sveriges största och mest uppskattade artister. Hon har med sina målande texter om kärlek och relationer berört en stor publik med sin musik i över 15 år.

Information

Melissa Horn är en av Sveriges största och mest uppskattade artister. Hon har med sina målande texter om kärlek och relationer berört en stor publik med sin musik i över 15 år. Hösten 2021 kunde vi se henne i Så Mycket Bättre och versionen av Cherries ”Lämna han” berörde Sverige på djupet. Tolkningen blev snabbt en radiofavorit och har streamats över 20 miljoner gånger på Spotify. Under det efterföljande året gjorde Melissa närmare 60 konserter, många utsålda till sista plats. Publikens gensvar var fantastiskt och efter flera album som sålt både guld och platina, flera Grammisnomineringar och topplisteplaceringar, så är det fortfarande turnéerna som betyder allra mest för Melissa.
När hon våren 2024 släpper ny musik och än en gång ger sig ut på turné, kommer det bli en serie intima konserter i vackra salonger i Sverige, Norge och Finland. Melissa Horn kommer närmare publiken som får en ännu intensivare upplevelse. Med sig har hon sitt band i form av Rikard Lidhamn på bas, Magnus Olsson på trummor, Mikael Nilzén och Claes Björklund på klaviatur/synth.

Den 11/7 har vi äran att få ha Melissa Horn hos oss på Trebo vilket vi ser så mycket fram emot!

BEST WESTERN HEDÅSEN - platsen där det händer!
Sommar i Trebo.
Sommarens höjdpunkt runt Sandviken.
Varje torsdag i mitten av juli fram till mitten av augusti kör vi på!
Vi bjuder på högklassig underhållning under hela sommaren. På hotellet finns det rum för alla. Hotellet rymmer totalt 62 rum i form av både singelrum, dubbelrum, tvillingrum och familjerum. Här kan du vila benen efter en dag i Kungsberget, sova gott när du och ditt lag är på turnering eller avnjuta en smakfull måltid med din sambo under er romantiska weekend. Oavsett om du är liten eller stor, människa eller hund, reser ensam eller med familjen är vårt främsta mål att du ska känna dig välkommen, må gott och äta gott. Här, på hotellet med Sandvikens soligaste veranda, med skogen och golfbanan inpå knuten och sjön endast ett stenkast bort.
Så köp din biljett i tid så ses vi i sommar!

Man kan även boka boende på vårt Hotell i samband med evenemanget.
Kontaktinfo: Best Western Hotell Hedåsen, Årsundavägen 100, 81161 Sandviken, tel.026–251200, [email protected].

Prisinformation
495 SEK
Speciella behov
Allergianpassat Handikappvänligt Handikappanpassat Barnvänligt
Faciliteter
WC
Område
Naturnära Sjönära Skogsmiljö
Plats: Best Western Hotell Hedåsen

11 Jul 17:00

Tillfällen

11 Juli 2024
Melissa Horn 11/7, 2024 SOMMAR I TREBO 11 July 2024 - 17:00
Kontaktuppgifter