Musikhuset

Jimi Hendrix tolkas av Cosmic Command - LIVE på Musikhuset!

Tillsammans med rutinerade fullblodsmusikanterna Christofer Schultz på bas och Patrik Jansson på trummor tolkar den tidigare internationellt uppmärksammade och grammisnominerade sologitarristen Steven Kautzky Andersson ett urval av Jimi Hendrix låtskatt. Instrumentalt ett set och ett set med inbjudna gäster på sång och andra instrument. Bland annat den själfulle blues- och rocksångaren Micke Andersson.

Information

”Det finns ingen större glädje än att få tolka Jimi Hendrix på sitt egna sätt. Att göra det instrumentalt har sina utmaningar samtidigt som det gäller att hitta hans fantastiska sångmelodier och sätt att frasera. Sedan att få spela med dessa vänner tillika svängiga musikanter gör det extra roligt!”.
De tidigare konserterna har uppskattats av många och har varit välbesökta. Det kan därför vara bra att boka sina platser genom att köpa biljetter i god tid. Kontakta gärna Musikhuset i Gävle på 026-14 39 90 vid frågor eller funderingar. Ni kan även kontakta Steven Kautzky Andersson via Messenger eller på sms via 070-710 30 45.
Kvällen startar 19.00, fredag 2 september. Entrén är på 150 kr. Det finns både mat och dryck på plats, med fullständiga rättigheter.
Först till kvarn!
Varmt välkomna!
With love - to Jimi Hendrix ❤ \m/ \m/

Kortfakta

  • Handikappvänligt

Kontaktuppgifter

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)

02 September 19:00

Tillfällen

02 September 2022
Jimi Hendrix tolkas av Cosmic Command - LIVE på Musikhuset! 02 September 2022 - 19:00