GE08 Furuvik
GE08 Furuvik
GE08 Furuvik
GE08 Furuvik
GE08 Furuvik

GE08 Furuvik

Bo nära Halloween på Furuvik. Endast 150 m från Furuviksparkens huvudentré och alla rysliga Halloween upplevelser.

Information

Huset
42 kvm med 3 rum och kök varav 2 är sovrum. Ett av dem finns på loftet, där det även finns en TV.
Det finns tre ordinarie bäddar och en extrabädd dvs. fyra bäddar totalt.
OBS! max 4 personer inklusive barn får plats i huset (2 enkelsängar på loftet + en enkelsäng i sovrummet på bottenplan+ hopfällbar säng)

 Kök och vardagsrum hänger samman. 2 bord, 4 stolar, spis, ugn, kylskåp med frysfack, mikrovågsugn, kaffebryggare, köksutrustning för 4 personer.

I vardagsrummet finns en soffa och två fåtöljer samt TV, DVD-spelare och radio (stereo).

Ett WC och en dusch samt tvättställ.


Veranda finns på husets framsida.
Torkställ finns.

Huset är inte handikappanpassat.Affärer finns ca 10 min med bil från huset till Skutskär.
Det är 4 minuters gångavstånd till Furuviksparkens huvudentréNotera att överlakan/påslakan och underlakan, kuddöverdrag (örngott) samt handdukar inte ingår i uthyrningspriset av huset. Sängtäcke och kuddar finns.
Över- och underlakan, örngott och handduk kan hyras för 180 kr per person och/eller slutstädning 650 kr som kan bokas direkt via husägaren och betalas kontant till denne. Kontaktuppgift finns i bokningsbekräftelsen.

Rökning ej tillåtet och inte heller husdjur.

OBS!
Max 4 personer inklusive barn får plats i huset.

En parkeringsplats finns för en bil.

Kortfakta

  • WC
  • Rökfritt
  • Sjönära
  • Vid kusten
  • Natur & Äventyr

Kontaktuppgifter

  • Adress: Vittåsvägen 8A, 814 91 Furuvik

Karta & vägbeskrivning

Kör Södra Kungsgatan mot Furuvik. Följ riksväg 76 till samhället Furuvik. Kör in vid parkeringen till höger, fortsätt rakt fram och åk under viadukten. Sväng in första vänster in på Vittåsvägen. På Vittåsvägen, cirka 100 meter ner till höger, vid ett antal brevlådor ligger två hus på samma tomt. Stugan ligger på Vittåsvägen 8A. Max 1 bil får plats vid stugan. Det finns bara plats för EN bil för parkering och beskrivning till den är följande: Åk tillbaka (från själva stugan) och sväng sedan till vänster in på Stenhagsvägen. Där ser man ett hus med en stenmur till vänster. Åk in på tomten längs med det vita staketet och vidare fram till den vita friggeboden. Parkera där! Därefter är det ca 25 meters promenad över allmänningen fram till stugan.