cbis:2601041

BRUCE JUICE - The Springsteen Tribute Band

Det fantastiska Brittiska bandet Bruce Juice gör en Sverigeturné våren 2024 där de bjuder på en värmande live-injektion av Bruce Springsteens fantastiska låtskatt i ett intimt format.

Information

En chans att få en liten glimt av hur det måste ha varit att uppleva de där ursprungliga live-arrangemangen på nära håll och personligt på de mindre spelningarna innan ”stadia-mania”.

Bandet kombinerar både alla populära favoriter och hits med essensen av Springsteens arrangemang i legendariska historiska livespelningar vilket skapar en oförglömlig och intim show.

Den kanske mest positiva recensionen om Bruce Juice-spelningar är att bandet inte utför standard- eller albumversionen av varje låt. Istället har varje låt undersökts noggrant för att avslöja det allra bästa livearrangemanget, specifikt för legendariska Springsteen-spelningar, oavsett om det är från Bottom Line, Passaic, Winterland, Main Point, Tempe eller Hammersmith. Det slängs alltid in ett par överraskande ädelstenar av några fantastiska låtar som är mycket älskade av Bruce-fans.

Publiken kan förvänta sig en "E-Street"-upplevelse som fångar sjumannabandets unika sound genom att återge originalarrangemangen från 1970-talets ’The Wild, the Innocent & the E Street Shuffle' samt de ikoniska klassikerna från 'Born to Run'-turnén. Fler pärlor från 1980-talet fångar det skarpa, raspande ljudet från ’the Professor's piano, Federicis orgel och Clarence's sax från 'The River'-turnén, samt arena-hitsen från 'Born in the USA’-turnén för att sedan skicka hem publiken med en Springsteen-inspirerad upplevelse full av E Street-magi och en stark injektion av ”Bruce Juice" tills originalet - The Boss dyker upp på Ullevi nästa gång.

Plats: Centralteatern

07 May 19:30

Tillfällen

07 Maj 2024
BRUCE JUICE - The Springsteen Tribute Band 07 May 2024 - 19:30
Kontaktuppgifter